Mūsu šefpavārs

Mūsu šefpavārs

Mums ir pavisam forši jaunumi - mūsu lielisko komandu un turpmāk virtuves darbus, nedarbus un kulināros šedevrus vadīs mūsu jaunais šefpavārs Edgars Zaķis!

 

Jau no sestās klases Edgars zināja – es būšu pavārs! Pamatus pavāra profesijai apguvis Rīgas tirdzniecības tehnikumā kā restorānu vadītājs.
Viņš ir šefpavārs ar vairāk kā 20 gadu pieredzi, savu arodu apguvis, ceļojot pa visu Eiropu un vairāk kā piecpadsmit gadus strādājot dažādos Īrijas restorānos, izzinot vietējo virtuvi.

 

Uzskata, ka būt pavāram – tas ir stipri. Edgars saka, ka gatavo ar mīlestību – tā ir kā cieņas izrādīšana pret sevi un cilvēkiem, kuriem gatavo. "Būt pavāram, tas ir ne tikai darbs, bet mans hobijs. Jādomā, lai ēdiens būtu garšīgs, lai labi izskatītos. Tas rada man prieku un dara laimīgu!"

 

Savu iecienītāko ēdienu topa augšgalā viņš liek dārzeņus dažādās variācijās, zivis un vistas un liellopa gaļas ēdienus.

Gardummīļiem iesaka meksikāņu virtuvi dažādās variācijās – piedēvēt pasaules vēsmas latviešu tradicionālajiem ēdieniem.

 

Kāpēc tieši TERRA? Tās koncepts, cilvēki un attieksme – lietas, ko Edgars novērtē visvairāk. Tā ir kā iespēja strādāt un radīt, iespēja mācīties jaunas lietas un pielietot savas agrāk gūtās zināšanas.

 

Par mērķi Terrā Edgars uzskata strādāt kā vienotai komandai, kur katrs dara savu darbu ar labāko sirdsapziņu un cieņu pret otru un atsvaidzināt Terras virtuvi ar dažādiem neraksturīgiem ēdieniem, ieviešot jaunas vēsmas Terras piedāvājumā.

 

Novēlam visu to labāko, un Edgar, esi sveicināts komandā!